keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Korkoja, sarjoja ja sairauksia

Heeipsan! Nyt täytyy kyllä sanoa että viikko on ollut tapahtumatäyteinen. Sain tiistaina kuumeen, kaaduin cruisaillessani ja polvi aukes. Sitten lähdettiinkin sairaalaan päivystykseen polvea paikkaamaan... Käveleminen on hiukan vaikeaa ja kivuliasta. Lisäksi mulla on liikuntakielto.
Addiktoiduin sarjaan. Tämä sarja on Espanjalainen joka näytetään yle teemalla (kanavapaikka 7) mä en koskaan osannut arvata että sarja jota katottiin koulussa voisi olla noin hyvä!! Tämä sarja on siis Sairaan Kaunis Elämä (eli polseres vermelles), kannattaa kattoa se on hyvä. Yle areenasta näkee sarjan 1. kauden ja 2. kauden. Sairaan kaunis elämä kertoo sairaalassa olevista nuorista jotka perustaa ryhmän ja niiden elämästä. Tää saattaa kuulostaa tylsältä mutta se on tosi hyvä ja koukuttava!
Näin viikonloppuna sukulaisia ja sain korkokenkiä ja pari käsikorua! Ne on ihania ja nyt mulla on kengät juhliin kun juhliin :)Pinkit Spirit merkkiset glitter kengät


Spiritin mustat rusettikengät

Dinskon mustat rusettikengät


Mitä lempisarjoja teillä on?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Kuvatkin oli hienoja, mun lempisarja on ehdottomasti american horror story ja make it or brake it! :)

    VastaaPoista